Încarcă-te cu energie

PARTICIPĂ

Fă parte din echipa noastră

Dacă dorești să faci parte din comunitatea noastră, cel mai bine ne cunoști la fața locului. Devino voluntar, participă alături de noi la organizarea concursurilor. Pe noi ne găsești mereu gata să facem ceva bun pentru comunitate, pentru viața sănătoasă și ne-ar plăcea să cunoaștem oameni ca și tine.

Tu alegi la ce eveniment participi, cât timp aloci și pe ce sarcini dorești să te implici.

Indiferent de ce tip de voluntariat alegi, primești tricou, mâncare și apă sau sucuri. În plus, te poți alege cu prieteni pe viață.

Poți fi voluntar fidel, adică te implici alături de noi la una, două sau mai multe evenimente pe an. Astfel,poți participa la antrenamente comune unde ai acces la informații gratuite despre sport  și poți  vedea dacă sportul ți se potrivește. Îți promitem că vei avea toată deschiderea noastră. Trimite un e-mail cu titlul „Vreau să fiu voluntar fidel” și vei primi detalii.

Poți fi voluntar ocazional, adică participi la un singur eveniment pe an, la alegere. Astfel, intri în contact cu sportivi din toată țara, ai ocazia să faci parte dintr-o comunitate profesională și îți poți încuraja și ajuta prietenii care participă chiar din culise. Trimite un e-mail cu titlul „Vreau să fiu voluntar ocazional” și vei primi detalii.

Credem în comunitate și în lucrurile făcute împreună

Beneficii:

Descoperă pasiunea din tine alături de noi

SCHIMBĂ-ȚI VIAȚA